Nedtælling til kl. 00.30 natten mellem d. 2. og 3. februar

SPIL PÅ NFL

Kommercielt indhold. Vilkår gælder. 18+. Spil med omtanke. Alle links markeret med stjerne er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

Se Super Bowl
2020 på TV

Her er al information, du behøver. Helle for den bedste plads foran skærmen den 2. februar!
Dette er din uofficielle Super Bowl guide

Super Bowl 2020 i TV

Super Bowl er verdens næstmest sete éndags-sportsbegivenhed i TV. Cirka én milliard mennesker kan følge med i Super Bowl på TV, og sådan vil det naturligvis også være d. 2. februar 2020. Vi har derfor også samlet en oversigt over Super Bowl TV på denne side, så du ved hvem, der viser hvad og hvornår.

Spil på Super Bowl

Missede du oddsene på Super Bowl? Frygt ej, vi viser vej til de højeste af slagsen.

Spil nu
18+. Regler og vilkår gælder.
🤑

Stream Super Bowl 2020

Vil du have adgang til kampen på én af dine devices? Vi fortæller dig her, hvor du kan LIVE streame Super Bowl.

Læs mere
💻

Se Super Bowl i TV på 3+

Her i Danmark er det TV 3+, som står for at vise Super Bowl-finalen. I løbet af sæsonen deles grundspilskampene fra NFL dog også med TV 3 Sport, som dog hverken dækker slutspillet eller selve Super Bowl. Her tager 3+ i stedet over og viser slutspilskampene fra starten af januar og hele vejen til Super Bowl i starten af februar. Du finder TV 3+ hos langt de fleste udbydere af kabel-TV.

Spil på Super Bowl - KLIK HER

18+. Regler og vilkår gælder.

TV-programmet for Super Bowl 2020

TV-programmet for Super Bowl anno 2020 ligger fast, men desværre er TV 3+ ikke voldsomt oplysende med detaljerne for de seks timer, hvor de sender. Vi har dog stykket følgende sammen ud fra de oplysninger, vi har fået.

  • 22:00 TV 3+ blænder op for optakten til Super Bowl LIV
  • 00:30 Kampen starter
  • 02:15 Halftime Show
  • 04:15 Slut

Tidligere år har der været optakt med værter og eksperter i studiet, highlights fra de sidste års Super Bowl samt indslag direkte fra stadion samt nyt om spilmuligheder på kampen.

Spil på Super Bowl - KLIK HER

18+. Regler og vilkår gælder.

Kampen kan også ses hos ViaPlay

Hvis ikke du har en TV-pakke, hvor du kan tage TV 3+, har du muligheden for at se kampen på anden vis. ViaPlay viser nemlig også kampen LIVE via streaming. Med ViaPlay kan du tune ind på kampen via mobil, tablet, computer og ikke mindst TV, hvis du har det rette setup. På mobil og tablet er det bare at installere en app, mens du på computeren bare indtaster www.viaplay.dk i adressefeltet. Vil du se kampen på TV-skærmen, kan du installere ViaPlay på din PlayStation eller Smart TV, ligesom du kan “spejle” fra dit iPad til dit TV, hvis du også har tilsluttet et Apple TV.

Se kampen på det store lærred

Flere pubs, sportsbarer og beværtninger har købt rettighederne til at vise kampen. Vil du se kampen i størst muligt format, tilbyder flere af landets biografer specielle events i anledning af Super Bowl. I København kan du eksempelvis tage i Palads eller Falkoner Biografen, hvor kampen vises på det store lærred med gode siddepladser og perfekt lyd.

Spil på Super Bowl - KLIK HER

18+. Regler og vilkår gælder.