Nedtælling til den 4. februar 00:30

SPIL PÅ NFL

Reklame*. Vilkår gælder. 18+. Spil med omtanke.

Stream
Super Bowl 2019 👨🏻‍💻

Følg årets kamp via streaming den 4. februar. Se her, hvor det er muligt.

Stream Super Bowl

Hvis du ikke kan se Super Bowl i TV, fordi du mangler kanalen TV3+, findes der heldigvis andre måder at se Super Bowl 2019 på. Således findes der et helt officielt og lovligt Super Bowl live stream, så du via internettet og din computer kan følge finalen i NFL. At streame Super Bowl er nemlig ikke noget problem.

Roethlisburger

Du elsker den, vi elsker den. Ingen kan undervære den, når det er Super Bowl-tid. Her er opskriften på Roethlisburgeren!

Læs mere
🍔

Super Bowl statistik

Du kan finde statistik om tidligere Super Bowls her.

Læs mere
🇺🇸

Sådan kommer du i gang med Viaplay 📺

Hvis ikke du har en TV-pakke, hvor du kan tage TV 3+, har du muligheden for at se kampen på anden vis. ViaPlay viser nemlig også kampen LIVE via streaming. Med ViaPlay kan du tune ind på kampen via mobil, tablet, computer og ikke mindst TV, hvis du har det rette setup. På mobil og tablet er det bare at installere en app, mens du på computeren bare indtaster www.viaplay.dk i adressefeltet. Vil du se kampen på TV-skærmen, kan du installere ViaPlay på din PlayStation eller Smart TV, ligesom du kan “spejle” fra dit iPad til dit TV, hvis du også har tilsluttet et Apple TV.

1.

Gå til viaplay.dk.

2.

Opret konto for at få en gratis måned til film og serier.

3.

Se sport og tv på din computer, tablet og mobil. Abonnement er påkrævet til sport.

Live stream Super Bowl i 2019

I 2013 valgte NFL at frigive streamet til Super Bowl, så folk verden over gratis kunne følge dette Super Bowl stream og dermed kampen direkte uden at tænde for TV’et. Det hele foregår i NFL.coms sektion kaldet “GamePass”, hvor du kan se alle kampe i løbet af sæsonen – dog mod betaling. Til 2019 er det blevet sådan, at du stadig kan få adgang til Super Bowl via NFLs GamePass, men det koster 55 kroner – helt præcist 54,99 kroner. Det er dog stadig en utrolig lav pris i forhold til, at du ellers skal ud at investere i en TV-pakke eller købe en måneds abonnement på ViaPlay, som koster 229 kroner. Naturligvis får du mere med hos både ViaPlay og i en TV-pakke, men er det kun Super Bowl, der trækker, er NFL GamePass klart at foretrække til live streaming.

Spil på Super Bowl - KLIK HER

Ekstra features med streaming

I forbindelse med det officielle stream fra Super Bowl, som NFL.com og NBC samarbejder om, har du også en række ekstra muligheder i forhold til TV-skærmen. Således kan du, hvis du streamer Super Bowl 2019, se kampen fra forskellige vinkler, ligesom det vil være muligt at skifte mellem forskellige højdepunkter i kampen. Tilmed kan statistiknørderne få en rigtig stor mængde data til rådighed i løbet af kampen, som blot gør kampen endnu mere interessant at følge. Endelig kan du også gense reklamerne, hvis du skulle falde pladask for en af dem.

  • Se kampen på flere enheder
  • Live og genudsendelser i HD
  • Adgang til den officielle NFL-kanal
  • Oplev alle NFL-kampe uden reklamer komprimeret til 30 minutter
  • Se alle kampe fra 2009 og frem i arkivet
  • Download kampe til din iPhone og se dem offline

Spil på Super Bowl - KLIK HER

Mobilen kan streame Super Bowl

Som noget nyt har NFL.com gjort det muligt for folk at streame finalen på mobilen eller tablet, hvis man er på farten under kampen. Tidligere fungerede det kun i USA, men nu skulle det fungere internationalt. Der er adgang via mobil og tablet, som kører styresystemerne iOS, Android og Windows. ViaPlay er alternativet

Hvis du ikke vil investere 55 kroner i et NFL GamePass, kan du tegne et abonnement på én måned hos ViaPlay, som også giver dig adgang til Super Bowl og alt det sport, du vil se i den efterfølgende måned. Dette koster 229,- og giver adgang via mobil, tablet og computer samt TV.

Spil på Super Bowl - KLIK HER