Nedtælling til den 3. februar 2019:

SPIL PÅ NFL

REKLAME*

Glæd dig til
halftime showet 🎸

Der er garanti for underholdning i verdensklasse i Super Bowl-pausen!

Halftime Show

Halftime Show er synonym med Super Bowl, og de fleste vil nok gå så langt som til at sige, at det årlige halftime show er legendarisk. Vil du lokke kæresten til at se Super Bowl natten til mandag, er det i hvert fald ikke et skidt sted at starte ved at fortælle om de store optrædener af blandt andre Michael Jackson, U2, Rolling Stones og Madonna. Underholdningen i 2018 er på plads, og hovednavnet er den albumaktuelle Justin Timberlake, der ved Halftime Showet tilbage i 2004 blottede Janet Jacksons bryst under sangen ”Rock your body” og startede et kæmpe hysteri verden over. Det er åbenbart et afsluttet kapitel nu, og med JT på scenen i pausen af den store sportsbegivenhed, er der garanti for et helt fantastisk show.

Roethlisburger

Du elsker den, vi elsker den. Ingen kan undervære den, når det er Super Bowl-tid. Her er opskriften på Roethlisburgeren!

Læs mere
🍔

Stream Super Bowl 2018

Vil du have adgang til kampen på én af dine devices? Vi fortæller dig her, hvor du kan LIVE streame Super Bowl.

Læs mere
💻

Justin Timberlake optræder ved Halftime Show 2018

..og efter hvad vi ved, bliver det alene denne gang. Han har optrådt ved Super Bowl to gange tidligere. Første gang sammen med sin gruppe NSYNC og sidst sammen med Janet Jackson. Justin Timberlake bliver den første kunstner, der kommer til at optræde for tredje gang i halftime showet. Og det bør han næppe være ked af. Han har et nyt album, der hedder ”Man of the Woods”, som udgives få dage før Super Bowl, og fra dette album er de første singler allerede blev sendt ud i æteren. Og det er jo fantastisk eksponering at optræde ved halftime showet til Super Bowl. Man kommer ud til hele verden i 15 intensive minutter, hvor der absolut ikke er sparet nogen steder. Derfor har der også cirkuleret rygter om, at NFL-organisationen i flere år har spekuleret i, at halftime showets kunstner skulle betale for at få lov at optræde eller i hvert fald aflevere en procentdel af de efterfølgende indtægter fra koncerter m.m. i kølvandet på Super Bowl. Dette blev dog skudt ned og afvist af både organisationen bag NFL og kunstnerne.

Men det er ikke fordi, der ikke kan risikere at ske noget opsigtsvækkende op til, under eller efter halftime showet, når manden bag nipple-gate fra 2004, Justin Timberlake, skal optræde. Han er tydeligvis blevet taget til nåde af NFL og dem, der ellers er med til at påvirke, hvem der skal optræde. Og efter at videoen til den første nye single ”Filthy” kom ud, har der floreret rygter om, hvorvidt Justin alligevel har nogen – eller rettere sagt noget med på scenen, som kan vække mere opsigt end Janet Jackson med et eksponeret bryst. I videoen til ”Filthy” ser man nemlig Justin Timberlake i skikkelse af Steve Jobs præsentere verden for en robot, der indtager scenen foran et lige dele chokeret og begejstret publikum. Robotten begynder at danse og viser sig utrolig dygtig til dette – og hvis Justin Timberlake på en måde kan gøre denne robot til en del af sin optræden ved Super Bowl, er vi garanteret et show, der med garanti vil blive talt om længe.

Spil på Super Bowl - KLIK HER

Historien om halftime shows

De legendariske halftime shows startede bestemt ikke ud som det, vi i dag kender det som. Tilbage i 60’erne, 70’erne og store dele af 80’erne var traditionen, at større grupper med bl.a. universiteter og kunstnere var en del af halvlegsunderholdningen, men der er siden kommet mere fokus på tidens populære musikere. Det så man specielt i 1987 med boybandet New Kids On The Block, men det helt store gennembrud for musikken i forbindelse med halftime showet var uden tvivl Michael Jacksons fantastiske optræden med numrene Billie Jean, Black or White, We Are The World og Heal The World i 1993. Siden da har en lang række af tidens største musikere optrådt ved Super Bowls halftime show.

Spil på Super Bowl - KLIK HER

Legendariske optrædener ved Super Bowl

  • 1993: Michael Jackson
  • 2000: Phil Collins, Christina Aguilera og Enrique Iglesias
  • 2002: U2
  • 2004: Janet Jackson og Justin Timberlake
  • 2006: Rolling Stones
  • 2009: Bruce Springsteen
  • 2010: The Who
  • 2013: Beyonce

Spil på Super Bowl - KLIK HER