Nedtælling til den 4. februar 00:30

SPIL PÅ NFL

Reklame*. Vilkår gælder. 18+. Spil med omtanke.

Glæd dig til
halftime showet 🎸

Der er garanti for underholdning i verdensklasse i Super Bowl-pausen! Tilbud til nye spillere. Vilkår gælder. Freebet op til 1.000 kr.

Halftime Show

Halftime Show er synonym med Super Bowl, og de fleste vil nok gå så langt som til at sige, at det årlige halftime show er legendarisk. Vil du lokke kæresten til at se Super Bowl natten til mandag, er det i hvert fald ikke et skidt sted at starte ved at fortælle om de store optrædener af blandt andre Michael Jackson, U2, Rolling Stones og Madonna. Underholdningen i 2019 er på plads, og hovednavnet er den albumaktuelle Justin Timberlake, der ved Halftime Showet tilbage i 2004 blottede Janet Jacksons bryst under sangen ”Rock your body” og startede et kæmpe hysteri verden over. Det er åbenbart et afsluttet kapitel nu, og med JT på scenen i pausen af den store sportsbegivenhed, er der garanti for et helt fantastisk show.

Roethlisburger

Du elsker den, vi elsker den. Ingen kan undervære den, når det er Super Bowl-tid. Her er opskriften på Roethlisburgeren!

Læs mere
🍔

Stream Super Bowl 2019

Vil du have adgang til kampen på én af dine devices? Vi fortæller dig her, hvor du kan LIVE streame Super Bowl.

Læs mere
💻

Maroon 5 optræder ved Halftime Show 2019

Det bliver bandet Maroon 5, med frontmanden Adam Levine, der kommer til at stå for det famøse halftime show ved Super Bowl LIII i 2019. Udvælgelsesprocessen har været mere kontroversiel og iøjnefaldende end vanligt, og det hænger sammen med, at flere store sangere (heriblandt, angiveligt, Rihanna, P!nk og Cardi B) har valgt at takke nej til tjansen - i solidaritet med 49’ers quarterback Colin Kaepernicks kamp mod politivold og racisme.

Valget faldt så på Maroon 5, hvilket undrede flere fra Atlanta-området, eftersom dette er så rigt på hiphop- og R&B-talent. Kompromiset er blevet, at Maroon 5 får selskab af rapperne Travis Scott og Big Boi (sidstnævnte kommer fra netop Atlanta), når showet løber af stablen natten til mandag d. 4. februar (dansk tid).

Maroon 5 er mest kendt for sange som ”She Will Be Loved”, ”Moves Like Jagger”, ”Payphone” og ”Girls Like You”, og mon ikke disse er på setlisten, når verdens største publikum sidder klistret til skærmen, efter at have overværet første halvdel af braget mellem Los Angeles Rams og New England Patriots.

I 2018 var det Justin Timberlake, der stjal showet, og i 2017 var Lady Gaga i centrum for festlighederne. Det er mildest talt nogle kapaciteter, som Maroon 5 skal forsøge at overgå i 2019. Derfor spekulerer enkelte medier da også i, at bandet henter en ekstra hemmelig gæst ind, der kan få det hele til at gå op i en højere enhed. På vandrørene forlyder det, at der er tale om navnkundige Christina Aguilera.

Et er musikken, noget andet er sceneshowet. Halftime showet ved Super Bowl er enormt, og der er skruet helt op for kvaliteten og kreativiteten, når det kommer til både lyd, lys og scenografi. Du har derfor al mulig grund til at glæde dig – rigtigt god fornøjelse!

Spil på Super Bowl - KLIK HER

Historien om halftime shows

De legendariske halftime shows startede bestemt ikke ud som det, vi i dag kender det som. Tilbage i 60’erne, 70’erne og store dele af 80’erne var traditionen, at større grupper med bl.a. universiteter og kunstnere var en del af halvlegsunderholdningen, men der er siden kommet mere fokus på tidens populære musikere. Det så man specielt i 1987 med boybandet New Kids On The Block, men det helt store gennembrud for musikken i forbindelse med halftime showet var uden tvivl Michael Jacksons fantastiske optræden med numrene Billie Jean, Black or White, We Are The World og Heal The World i 1993. Siden da har en lang række af tidens største musikere optrådt ved Super Bowls halftime show.

Spil på Super Bowl - KLIK HER

Legendariske optrædener ved Super Bowl

  • 1993: Michael Jackson
  • 2000: Phil Collins, Christina Aguilera og Enrique Iglesias
  • 2002: U2
  • 2004: Janet Jackson og Justin Timberlake
  • 2006: Rolling Stones
  • 2009: Bruce Springsteen
  • 2010: The Who
  • 2013: Beyonce

Spil på Super Bowl - KLIK HER