Nedtælling til den 4. februar 2018:

SPIL PÅ NFL
Er der mon
underholdning? 🎸

Her kan der stå lidt tekst om hvad siden handler om.

Halftime Show

Halftime Show er synonym med Super Bowl, og de fleste vil nok gå så langt som til at sige, at det årlige halftime show er legendarisk. Vil du lokke kæresten til at se Super Bowl natten til mandag, er det i hvert fald ikke et skidt sted at starte ved at fortælle om de store optrædener af blandt andre Michael Jackson, U2, Rolling Stones og Madonna. Underholdningen i 2018 er ikke helt på plads endnu, men der er gået rygter om, at Rihanna kommer og giver den gas på scenen til Super Bowl LII. I 2017 var det Lady Gaga, der trykkede den af til den store sportsbegivenhed.

Roethlisberger Burger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque vitae ex turpis.

Læs mere
🍔

Stream Super Bowl 2018

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque vitae ex turpis.

Læs mere
💻

Mulig skandale ved Halftime Show 2018

Lad det være sagt med det samme: Det er fantastisk eksponering at optræde ved Halftime Show til Super Bowl. Du kommer ud til hele verden i 15 intensive minutter, hvor der absolut ikke er sparet nogen steder. Derfor har der også cirkuleret rygter om i udvælgelsen af årets optræden, at NFL-organisationen i mange år har luftet idéen om, at den udvalgte kunstner, som ikke var valgt på daværende tidspunkter, skulle betale et beløb for at optræde eller en procentdel af de efterfølgende indtægter fra koncerter m.m. i kølvandet på Super Bowl. Dette er dog blevet skudt ned og afvist af både organisationen bag NFL og kunstnerne.

Historien om halftime shows

De legendariske halftime shows startede bestemt ikke ud som det, vi i dag kender det som. Tilbage i 60’erne, 70’erne og store dele af 80’erne var traditionen, at større grupper med bl.a. universiteter og kunstnere var en del af halvlegsunderholdningen, men desto tættere vi er kommet på 2013, desto mere fokus har der været på tidens populære musikere. Det så man specielt i 1987 med boybandet New Kids On The Block, men det helt store gennembrud for musikken i forbindelse med halftime showet var uden tvivl Michael Jacksons fantastiske optræden med numrene Billie Jean, Black or White, We Are The World og Heal The World i 1993. Siden da har en lang række af tidens største musikere optrådt ved Super Bowls halftime show, og 2013 blev altså ingen undtagelse, da Beyoncé Knowles vrikkede med hofterne og tændte mikrofonen. Det er i den grad et halvlegsshow, der efterfølgende er blevet talt om.

Legendariske optrædener ved Super Bowl

  • 1993: Michael Jackson
  • 2000: Phil Collins, Christina Aguilera og Enrique Iglesias
  • 2002: U2
  • 2004: Janet Jackson og Justin Timberlake
  • 2006: Rolling Stones
  • 2009: Bruce Springsteen
  • 2010: The Who
  • 2013: Beyonce