SUPER BOWL 2017 I TV

Vi har samlet en oversigt over Super Bowl TV på denne side, så du ved hvem, der viser hvad og hvornår.

Se Super Bowl i TV på 3+

Her i Danmark er det TV 3+, som står for at vise Super Bowl-finalen. I løbet af sæsonen deles grundspilskampene fra NFL dog også med TV 3 Sport, som dog hverken dækker slutspillet eller selve Super Bowl. Her tager 3+ i stedet over og viser slutspilskampene fra starten af januar og hele vejen til Super Bowl i starten af februar. Du finder TV 3+ hos langt de fleste udbydere af kabel-TV.

TV-programmet for Super Bowl 2017

TV-programmet for Super Bowl anno 2017 ligger fast, men desværre er TV 3+ ikke voldsomt oplysende med detaljerne for de seks timer, hvor de sender. Vi har dog stykket følgende sammen ud fra de oplysninger, vi har fået.

22:00 TV 3+ blænder op for optakten til Super Bowl LI
00:30 Kampen starter
02:15 Halftime Show
04:30 Slut

Tidligere år har der været optakt med værter og eksperter i studiet, highlights fra de sidste års Super Bowl samt indslag direkte fra stadion samt nyt om spilmuligheder på kampen.

Se kampen på det store lærred

Flere pubs, sportsbarer og beværtninger har købt rettighederne til at vise kampen. Vil du se kampen i størst mulig format, tilbyder flere af landets biografer specielle events i anledning af Super Bowl. I København kan du eksempelvis tage på Den Glade Gris, hvor kampen vises på det store lærred med god stemning.

NEDTÆLLING TIL SUPER BOWL 2017

0Days0Hours0Minutes0Seconds