STREAM SUPER BOWL 2017

Hvis du ikke kan se Super Bowl i TV, findes der heldigvis andre måder at se Super Bowl 2017 på.

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED VIAPLAY

Hvis ikke du har en TV-pakke, hvor du kan tage TV 3+, har du muligheden for at se kampen på anden vis. ViaPlay viser nemlig også kampen LIVE via streaming. Med ViaPlay kan du tune ind på kampen via mobil, tablet, computer og ikke mindst TV, hvis du har det rette setup. På mobil og tablet er det bare at installere en app, mens du på computeren bare indtaster www.viaplay.dk i adressefeltet. Vil du se kampen på TV-skærmen, kan du installere ViaPlay på din PlayStation eller Smart TV, ligesom du kan “spejle” fra dit iPad til dit TV, hvis du også har tilsluttet et Apple TV.

Live stream Super Bowl i 2017

I 2013 valgte NFL at frigive streamet til Super Bowl, så folk verden over gratis kunne følge dette Super Bowl stream og dermed kampen direkte uden at tænde for TV’et. Det hele foregår i NFL.coms sektion kaldet “GamePass”, hvor du kan se alle kampe i løbet af sæsonen – dog mod betaling. Til 2017 er det blevet sådan, at du stadig kan få adgang til Super Bowl via NFLs GamePass, men det koster 55 kroner – helt præcist 54,99 kroner. Det er dog stadig en utrolig lav pris i forhold til, at du ellers skal ud at investere i en TV-pakke eller købe en måneds abonnement på Viaplay, som koster 229 kroner. Naturligvis får du mere med hos både Viaplay og i en TV-pakke, men er det kun Super Bowl, der trækker, er NFL GamePass klart at foretrække til live streaming.

Ekstra features med streaming

I forbindelse med det officielle stream fra Super Bowl, som NFL.com og NBC samarbejder om, har du også en række ekstra muligheder i forhold til TV-skærmen. Således kan du, hvis du streamer Super Bowl 2017, se kampen fra forskellige vinkler, ligesom det vil være muligt at skifte mellem forskellige højdepunkter i kampen. Tilmed kan statistiknørderne få en rigtig stor mængde data til rådighed i løbet af kampen, som blot gør kampen endnu mere interessant at følge. Endelig kan du også gense reklamerne, hvis du skulle falde pladask for en af dem.

  • Se kampen på flere enheder
  • Live og genudsendelser i HD
  • Adgang til den oficielle NFL-kanal
  • Oplev alle NFL-kampe uden reklamer komprimeret til 30 minutter
  • Se alle kampe fra 2009 og frem i arkivet
  • Download kampe til din iPhone og se dem offline

Mobilen kan streame Super Bowl

Som noget nyt har NFL.com gjort det muligt for folk at streame finalen på mobilen eller tablet, hvis man er på farten under kampen. Tidligere fungerede det kun i USA, men nu skulle det fungere internationalt. Der er adgang via mobil og tablet, som kører styresystemerne iOS, Android og Windows.

NEDTÆLLING TIL SUPER BOWL 2017

0Days0Hours0Minutes0Seconds